Salı, Ocak 31, 2023
Jurnal Türkiye
  • Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Yaşam
  • Bilim ve Teknoloji
Jurnal Türkiye
  • Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Yaşam
  • Bilim ve Teknoloji
No Result
View All Result
Jurnal Türkiye
No Result
View All Result
Home Dünya

Anonymous, Trump’ın çocuk istismarından yargılandığı resmi evrakları sızdırdı

4 Haziran 2020
Anonymous, Trump’ın çocuk istismarından yargılandığı resmi evrakları sızdırdı
PaylaşPaylaş

Anonymous, Trump’ın Epstein ile beraber 13 yaşındaki bir çocuğun istismarından yargılandığı davaya ilişkin resmi evrakları paylaştı.

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, bugün George Floyd‘un ölümünden sonra başlayan protestolarda halkın yanında yer alacağını açıklamış ve Floyd’un ölümüne ilişkin yeni görüntüleri sızdırmıştı. Bu açıklamadan sonra bugün Trump ve Epstein’ın beraber 13 yaşındaki bir çocuğun bekaretine karşılık iddiaya girdiği ve çocuk istismarından yargılandığı davaya ilişkin resmi evrakları sızdırdı.

Amerikalı bankacı ve iş adamı Jeffrey Epstein,  

Epstein’in New York’taki evi ve Florida’daki malikanesinde aralarında 14 yaşındaki kız çocuklarının da bulunduğu reşit olmayan kişilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğine ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlamıştı. Jeffrey Epstein, hakkındaki kadın ticareti suçlamalarından yargılanmayı bekliyordu.

Epstein’e 2007’de de benzer suçlamalar yöneltilmişti. Savcılıkla anlaşan ve fuhuş suçlamasını kabul eden Epstein, olası bir müebbet hapis cezası yerine 13 ay hapse mahkum olmuştu.

Ancak, 10 Ağustos 2019 günü hücresinde ölü bulundu. Öldüğünde 66 yaşındaki Epstein’in kendini asarak intihar ettiği açıklandı. Ancak hala öldürüldüğüne dair bazı şüpheler mevcut.

Söz konusu evraklarda Trump’ın ve Epstein’ın çocuk istismarından suçlandığına ilişkin ifadeler geçiyor.

Trump ve Epstein isimlerinin karıştığı çocuk istismarı skandalının ayrıntılarını sizler için derledik. “ABD Başkanı Trump “kendisinin çok hayranı değilim” diye belirttiği bir demeci mevcut olsa da 2002 yılında New York Magazine’e verdiği bir demeçte “Jeff’i 15 yıldır tanırım. Harika bir adamdır. Çok da eğlencelidir. Güzel kadınları tıpkı benim gibi o da çok seviyor” sözleriyle aralarının iyi olduğunu gözler önüne sermişti.” Okumak için tıklayınız.

Ayrıca  Trump’ın Epstein ile 1992 yılında 28 takvim kızı ile düzenlenen partideki görüntüleri çok daha önce ortaya çıkmıştı. Trump kendisi hakkında tecavüz iddialarına çoğunlukla ‘ortada kanıt yok’ diyerek cevaplamıştı.

Anonymous: Ne yazık ki sizin çürümüş organizasyonunuzun adaleti sağlayacağına güvenmiyoruz

Diğer haberler

Batı Liderliklerinin Üzerinde Dolaşan Lanet – Barış Zeren yazdı
Dünya

Batı Liderliklerinin Üzerinde Dolaşan Lanet – Barış Zeren yazdı

15 Ekim 2022
Maymun çiçeği virüsü bir ülkede daha görüldü
Dünya

Maymun çiçeği virüsü bir ülkede daha görüldü

20 Mayıs 2022
Lavrov’dan Türkiye’yle ilgili “Büyük Turan” açıklaması
Dünya

Lavrov: 1917 ve 1991 gibi bir yol ayrımındayız

15 Mayıs 2022
Twitter hesaplarına gözaltı
Bilim ve Teknoloji

Twitter’a yeni üç özellik gelebilir

6 Mayıs 2022
Twitter, AKP’yi destekleyen 7 bin 340 hesabı kapattığını açıkladı: “Türkiye’deki hesaplar, AKP lehine söylemi kuvvetlendirmek amacıyla kullanılıyordu”
Bilim ve Teknoloji

Elon Musk: Twitter şirket ve hükümetler için ücretli olabilir 

4 Mayıs 2022
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Her şey gibi muhalefetin de yerli ve millisini ülkemize kazandırmak inşallah bize nasip olacaktır”

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Her şey gibi muhalefetin de yerli ve millisini ülkemize kazandırmak inşallah bize nasip olacaktır”

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Ülkelere göre kadınların en çok tercih ettiği porno türleri

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, Özal ve Kılıçdaroğlu arasındaki ilişkiden bahsetti: “Kemal Bey’e farklı davranırdı”

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Alaattin Çakıcı’nın yeğeni Bora Toprak, Mersin’de ‘Ak Ocaklar’ ile buluştu

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Formula 1 yarışındaki gazoz skandalını ‘Bahreyn’de, Malezya’da, BAE’de de oluyor’ diyerek açıklayan Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur’un yurt dışı eğitimi sırasında alkollü gece kulüplerinde çektiği fotoğraflar ortaya çıktı

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Jurnal Türkiye

© 2022 Jurnal Türkiye

  • Anasayfa
  • Dünya
  • Kültür-Sanat
  • Ekonomi
  • Spor

Takipte kalın

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Dünya
  • Kültür-Sanat
  • Ekonomi
  • Spor

© 2022 Jurnal Türkiye

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist