“Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar milletin belini büküyor. Bunlar gerçek” dediği için kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Baki Ersoy, MHP’den istifa etti.
“Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları yok sayamayız” sözlerinin ardından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, MHP’den istifa etti.
Twitter hesabından açıklama yapan Ersoy, “Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum” dedi.